Det Faglige Fællesudvalg, DFFU
Bagere og Konditorer
(+45) 33 77 91 77
Vesterbrogade 6 D, 4., DK-1620 København V
Nyheder
Nyhedsbrev
Lærling
Bliv Bagværker
Bliv Bager
Bliv Konditor
Find en læreplads
Grundforløbet – Fødevarer, jordbrug og oplevelser
Grundforløbet – 1. & 2. del
Ny Mesterlære
Voksenlærling – EUV
EUX
Praktik i udlandet
Praktisk viden
Virksomhed
Din lærling
Praktikmål.dk
Hjemmeopgaver for lærlinge
Ansøgning som praktiksted
Godkendelser
Find din lærling
Uddannelsesaftaler
Ny Mesterlære
Grundforløbet – 1. & 2. del
Voksenlærling – EUV
EUX
Bekendtgørelser og love
Praktisk viden
Kurser
Links
Konkurrencer
Sponsor SKILLS 2023
SKILLS 2022
SKILLS 2020
SKILLS 2019
SKILLS 2018
SKILLS 2017
SKILLS 2016
SKILLS 2015
Svendeprøver
Datoer
Bagersvendeprøve – Dokumenter
Konditorsvendeprøve – Dokumenter
Detailbagersvendeprøve – Dokumenter
Mistet Svendebrev
Engelsk, Tysk eller fransk svendebrev
Europass Certificate Supplement
Udvalg m.v.
Kontakt
Detailbagersvendeprøve – Dokumenter
Skrevet d.
30/05/2022