Brød
|
|
|
|
40781
|
Brød og madbrød med fibre og fuldkorn
|
2
|
dage
|
45609
|
Europæiske brødtyper og produktudvikling
|
3
|
dage
|
47403
|
Rugbrød med surdej
|
2
|
dage
|
47404
|
Signaturbrød
|
2
|
dage
|
47620
|
Sæson- og temaprodukter i bagerier
|
2
|
dage
|
47621
|
Varmt brød hele dagen
|
2
|
dage
|
47822
|
Bake off for professionelle bagere
|
2
|
dage
|
48373
|
Diæt- og allergivenligt brød
|
2
|
dage
|
48413
|
Biokemiske processer ved fremstilling af brød
|
2
|
dage
|
Desserter og søde sager
|
|
|
45616
|
Desserter inden for bager og konditorbranchen
|
2
|
dage
|
48036
|
Erhvervsproduktion af iscremer, parfait og sorbet 1
|
2
|
dage
|
48207
|
Erhvervsproduktion af iscremer, parfait og sorbet 2
|
2
|
dage
|
Kager og tærter
|
|
|
45615
|
Marcipan og kransekage
|
2
|
dage
|
45617
|
Etage- og bryllupskager
|
2
|
dage
|
46933
|
Moderne flødekager
|
2
|
dage
|
48035
|
Moderne frugttærter
|
1
|
dage
|
Chokolade
|
|
|
46930
|
Chokoladefremstilling til professionel brug
|
2
|
dage
|
46931
|
Smagsudvikling og salg af chokolade
|
2
|
dage
|
47070
|
Chokolade som blikfang og salgsobjekt
|
2
|
dage
|
Salg og markedsføring
|
|
|
42751
|
Markedsføring af bageri og konditori
|
2
|
dage
|
45924
|
Salgsstyring i detailhandlen
|
3
|
dage
|
47400
|
Salg- og servicekompetencer i bagerbutikken
|
2
|
dage
|
Konceptudvikling
|
|
|
47401
|
Sortimentsudvikling i bagerier
|
2
|
dage
|
47489
|
Konceptudvikling for bager og konditor
|
4
|
dage
|
Kvalitetssikring
|
|
|
48132
|
Kvalitetssikring i bagerier
|
3
|
dage
|
Hygiejne
|
|
|
|
45818
|
Almen fødevarehygiejne
|
3
|
dage
|
45902
|
Almen fødevarehygiejne for F/I
|
5
|
dage
|
47256
|
Værktøjer til risikoanalyse i madproduktionen
|
3
|
dage
|
47480
|
Ledelse af hygiejne og egenkontrol
|
4
|
dage
|
47481
|
Fødevarehygiejne og egenkontrol
|
4
|
dage
|
48397
|
Patogene mikroorganismer i risikoanalyse
|
1
|
dage
|
Ledelse og oplæring
|
|
|
40041
|
Den personlige uddannelses- og jobplan
|
2
|
dage
|
40503
|
Praktikvejlederens kommunikation med elev/lærling
|
2
|
dage
|
45917
|
Praktikvejledning af eud-elever/lærlinge
|
1
|
dage
|
Administration/PC-brug
|
|
|
44337
|
Oprettelse af database til jobbrug
|
2
|
dage
|
44350
|
Standardisering af virksomhedens dokumenter
|
1
|
dage
|
44371
|
Jobrelateret brug af styresystemer på pc
|
2
|
dage
|
45565
|
Brug af pc på arbejdspladsen
|
3
|
dage
|
46491
|
Anvend informationer fra internettet til jobbrug
|
1
|
dage
|
47215
|
Opstillinger og layout i tekst
|
2
|
dage
|
47217
|
Indskrivning og formatering af mindre tekster
|
2
|
dage
|
Arbejdsmiljø, ergonomi og førstehjælp
|
|
|
40390
|
Psykisk arbejdsmiljø i faglærte og ufaglærte job
|
2
|
dage
|
40391
|
Arbejdsmiljø inden for faglærte og ufaglærte job
|
2
|
dage
|
40392
|
Ergonomi inden for faglærte og ufaglærte job
|
2
|
dage
|
48049
|
Arbejdsmiljø 1 i faglærte og ufaglærte job
|
2
|
dage
|
48050
|
Arbejdsmiljø 2 i faglærte og ufaglærte job
|
2
|
dage
|
Introduktion til arbejdsmarkedet
|
|
|
40532
|
Introduktion til arbejdsmarkedsuddannelserne (F/I)
|
3
|
dage
|
40533
|
Introduktion til et brancheområde (F/I)
|
40
|
dage
|
40534
|
Arbejdsmarked, it og jobsøgning (F/I)
|
40
|
dage
|
40535
|
Introduktion til det danske arbejdsmarked (F/I)
|
3
|
dage
|
43343
|
Praktik for F/I
|
48
|
dage
|
Læse, skrive og regne
|
|
|
45215
|
Grundlæggende faglig regning
|
2
|
dage
|
45347
|
Grundlæggende faglig matematik
|
3
|
dage
|
45511
|
Faglig læsning
|
2
|
dage
|
45536
|
Faglig skrivning
|
3
|
dage
|
Sprog
|
|
|
|
44978
|
Jobrelateret fremmedsprog med nuanceret ordforråd
|
5
|
dage
|
44979
|
Jobrelateret fremmedsprog med basalt ordforråd
|
5
|
dage
|
Dansk for F/I
|
|
|
40137
|
Fagunderstøttende dansk som andetsprog for F/I
|
10
|
dage
|
45545
|
Dansk som andetsprog for F/I, basis
|
40
|
dage
|
45567
|
Dansk som andetsprog for F/I, alment niveau
|
40
|
dage
|
45569
|
Dansk som andetsprog for F/I, udvidet niveau
|
40
|
dage
|